Apteekissamme tapahtuu 

 Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos (THL) sekä Apteekkariliitto suosittelevat maskin käyttöä apteekissa asioitaessa.

Kasvomaskin asianmukainen käyttö voi vähentää tartuntoja estämällä pisaroiden leviämistä ympäristöön. Oireeton tartunnan saanut levittää virusta pisaroina yskimisen ja aivastamisen ohella myös puhuessaan.

Maskisuosituksesta huolimatta edelleen on ensisijaisen tärkeää noudattaa 1–2 metrin turvavälejä aina kun mahdollista, pestä käsiä, yskiä hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan sekä välttää kasvojen koskettelua.

 

 

Varaa aikasi terveysmittaukseen p. 017 555 0300

Tervetuloa kesä ja aurinko!

Apteekkimme on avoinna kesällä normaalien aukioloaikojen mukaisesti!

 Koska juhannuksena emme ole päivystysvuorossa, on apteekkimme suljettuna juhannusaattona (pe 19.6.) ja juhannuspäivänä (la 20.6.)

Muistathan, koronapoikkeusaikana voit edelleenkin tilata meiltä puhelimitse (017 555 0300) reseptilääkkeitä ja muita valmisteita joko kassalle valmiiksi pussiin laitettuna (nopeuttaa asiointiasi apteekissa) tai vaikkapa kotiinkuljetettuna.  Kesälomien takia kesä-elokuussa keskitämme lääkkeiden kotiinkuljetukset  keskiviikko- ja torstaipäiville! 

 

POIMI TÄSTÄ HYVÄT TUOTTEET KESÄKASSIIN!

APTEEKKIASIOINTISI HELPOTTAMISEKSI:

Fimea on antanut nyt apteekeille poikkeusluvan ottaa myös puhelimitse vastaan reseptilääkkeiden toimituspyyntöjä asiakkailta – normaalistihan apteekin farmaseuttisella henkilöllä ei ole lupa mennä katsomaan asiakkaan sähköisiä reseptejä pelkän puhelinsoiton perusteella.
Poikkeusluvan aikana voit nyt siis soittaa meille Taulumäen apteekkiin (017 555 0300) ja pyytää laittamaan valmiiksi reseptilääkkeesi joko kassalta noudettavaksi (lyhentää apteekissa asiointiaikaasi) tai kotiinkuljetettavaksi. Kotiinkuljetuksia teemme vain ma-pe klo 9-16 välisenä aikana. Kotiinkuljetus on maksullinen palvelu, kysy hinta meiltä erikseen (vaihtelee alueittain).
Poikkeuslupa ei anna lupaa tehdä reseptilääketoimituksia puhelinsoiton perusteella ns. kolmiolääkkeiden ja huumeiksi luokiteltujen lääkkeiden osalta.
Puhelinkeskustelun aikana huolehdimme samalla myös tarvittavan lääkeneuvonnan antamisesta.
Pyrimme vastaamaan kaikkiin soittoihin mahdollisimman pian, mutta varauduthan mahdollisiin ruuhkiin puhelinpalvelussamme.


VASTUULLISESTI TOIMIEN SELVIÄMME YHDESSÄ! ❤️

Hyvä asiakkaamme!

Jos epäilet sairastavasi kausi-influenssaa, koronaa tai muuta tarttuvaa hengitystieinfektiota, vaikkapa vain tavallista flunssaakin älä tule nyt koronarajoitusten aikana apteekkiin asioimaan, vaan lähetä puolestasi joku muu. Anna hänelle mukaan ’ostoslista’, johon olet selkeästi merkinnyt mitä lääkettä ja kuinka paljon tarvitset, saako lääkkeen vaihtaa vastaavaan edullisempaan valmisteeseen ja myös puhelinnumerosi, jotta voimme tavoittaa sinut esimerkiksi lääkeinformaation antamiseksi tai jos lääkkeen toimittamisessa on jotain kysyttävää. Muista myös antaa mukaan Kela-korttisi!

Pahoittelemme, jos asiakas- ja puhelinpalvelussamme on ajoittain ruuhkaa. Pyrimme kuitenkin huolehtimaan parhaamme mukaan asiakkaidemme lääkehoitojen toteutumisesta.

VARKAUDEN KAUPUNGIN KORONAVIRUSTIEDOTE 13.3.2020:

Varkaudessa ei ole vielä viitteitä viruksen laajemmasta leviämisestä. Tästä syystä kaikki toimet epidemian alun hidastamiseksi ovat välttämättömiä. Tapausten nopea tunnistaminen on tärkeää, jotta torjuntatoimilla voidaan vähentää etenkin iäkkäiden ja perussairauksista kärsivien sairastumisia.
Varkautelaisten terveyden suojelemiseksi ja koronatartuntojen leviämisen rajoittamiseksi, toimi seuraavasti:
1. Jos olet matkustanut ulkomailla ja sinulle tulee hengitystieinfektion oireita, soita Varkauden 24/7 päivystykseen, 017 579 5000. Saat lisäohjeita mm. COVID-19-näytteenottoon liittyen.
2. Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita riippumatta siitä, oletko ollut ulkomailla tai ei, pysy kotona vähintään 7 vuorokauden ajan tai työnantajasi tai muun organisaatiosi ohjeistuksen mukaan.
3. Osallistu vain aivan välttämättömiin kokouksiin tai tapahtumiin. Vältä harrastuksiin liittyviä lähikontakteja. Suosi etätyötä, jos se on mahdollista.
4. Vältä matkustamista, myös kotimaassa
5. Pidä yhteyttä iäkkäisiin omaisiisi mieluiten puhelimitse tai sähköisten kanavien välityksellä. Vältä vierailuja hoitolaitoksissa.
6. Pese käsiäsi, käytä käsidesiä ja noudata yskimishygieniaa (katso ohjeet alla olevista linkeistä).
7. Kävele, pyöräile joukkoliikennevälineissä liikkumisen sijaan.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta saat kattavasti tietoa koronaviruksesta.
Ensisijaisesti henkilöille, jotka eivät voi hakea tietoa internetistä, on käytössä valtakunnallinen koronaneuvontapuhelin, 0295 535 535. Puhelinneuvonta on auki arkipäivisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 9-15. Tekstiviestineuvonta 050 902 0163 on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät esimerkiksi kuulovamman tai muun syyn takia voi käyttää puhelinta.

Niin se käynnistyi jälleen uusi vuosi ja tällä kertaa jopa uusi vuosikymmen!

Tuokoon se kaikille rauhaa ja rakkautta!

Jatkamme tänäkin vuonna hyvien Avainasiakastarjousten merkeissä!
Jos et ole vielä Avainasiakkaamme niin liittyminen kannattaa, sillä Avainasiakkuus tuo sinulle rahanarvoisia etuja!
Liittyä voit paikan päällä apteekissamme tai täällä kotisivullamme
(Avainasiakkuus-välilehdellä).

Marraskuun pimeyteen piristäviä tarjouksia Avainasiakkaille! Himoliikkujat ja treenaajat huomio: nyt tarjouksessa kehon neste- ja suolatasapainoa tasapainottava Nesteytys Ratiopharm!

 

 

 

MAKSUTON VERENPAINEEN MITTAUS

TAULUMÄEN APTEEKISSA PERJANTAINA 1.11. KLO 9-15

Halutessasi voit varata ajan etukäteen (017 555 0300)!

 

 

 

Vuonna 1917 kolme apteekkari perustivat suomalaisen lääketehdas Orionin! 

Orionin itsehoidon menestystuotteiden esittely apteekissamme perjantaina 27.9.2019 klo 9-17!

Tervetuloa käymään ja osallistumaan samalla Orionin tuotepakettien arvontaan (3 kpl)!

Terveyttä tekniikan avulla-teemapäivä

keskiviikkona 25.9.2019!

Eikö henki kulje? WellO2 auttaa heti!

Suureen suosioon noussut suomalainen WellO2 hengityslihasten vahvistamiseen kehitetty laite on esittelyssä klo 11-17.

WellO2 TARJOUSHINTAAN 209€ (norm. 228€) (5.10.2019 asti)!

Kello 9-16 ovat Sydänyhdistyksen mittaajat paikalla mittaamassa kolesterolisi (kokonaiskolesteroli tai eritelty, jolloin sinun pitäisi olla syömättä/juomatta 10 tuntia ennen mittausta), hemoglobiini, verensokeri, verenpaine tai kehon koostumus! KAIKKI MITTAUKSET -25 % NORMAALIHINNOISTA!

Kello 9-16 esittelyssä myös:

  • PEAK FLOW DIGI- mittauslaite PEF-mittaukseen (=keuhkojen toimintakyky)

  • Apteqin oksimetri veren happipitoisuuden mittaukseen

  • Apteq Q5- verenpainemittari

  • Omronin uusimmat verenpainemittarit M7 Intelli IT sekä johdottomasti verenpaineen mittaava EVOLV;näistä  mittareista voit siirtää mittaustulokset langattomasti älypuhelimeesi!                                                                                                                                                                              KAIKISTA ESITTELYMITTAREISTA -25 % NORMAALIHINNOISTA!

Tervetuloa käymään! Samalla voit osallistua Omron M7 Intelli IT-verenpainemittarin (arvo noin 132 euroa) tai 100 euron lahjakortin Taulumäen apteekkiin arvontaan!

Tiistaina 24.9.2019 kurkistetaan suuhun!

Suuhygienistiopiskelijat ovat apteekissamme klo 11-17 kertomassa suun hyvästä hoidosta ja sen merkityksestä yleisterveydelle!

Kaikki GUM- ja Bioxtra sarjojen suunhoitotuotteet -25%:n tarjouksessa! (5.10. 2019 asti)

Tervetuloa käymään! Samalla voit osallistua apteekissamme noin 20 euron suunhoidon tuotepakettien (3 kpl) tai 100 euron lahjakortin Taulumäen apteekkiin arvontaan!

 

 

Klikkaa alla olevaa ääniraitaa niin kuulet erikoislääkäri Päivi Valkeisen haastattelun keliakiasta (toimittaja Kari Turunen/Iskelmä Oikea Asema)

TÄRKEÄ TIEDOTE ASIAKKAILLEMME!

Suomen Apteekki-niminen puhelinmyyntiyritys käyttää kuluttajaa harhaanjohtavasti itsestään ilmaisua Suomen Apteekki, Suomen Apteekkiyhtiöt tai muuta ’apteekki’-sanaa sisältävää ilmaisua, jolloin myyntipuhelun kohteeksi joutunut henkilö saattaa luulla puhelun tulevan esimerkiksi paikallisesta apteekista.

’Apteekki’-sanaa markkinoinnissaan saa käyttää vain Fimean myöntämän apteekkiluvan omaava virallinen apteekki kuten esimerkiksi Taulumäen apteekki. Taulumäen apteekki ei kuitenkaan  harrasta minkäänlaista puhelinmyyntiä suoraan kuluttajille.

Kuluttajat, jotka ovat kokeneet joutuneensa edellä mainitun kaltaisen harhaanjohtavan markkinoinnin kohteeksi voivat olla asiasta suoraan yhteydessä kuluttajaneuvontaan  (puh: 029 505 3050, arkisin klo 9–15).

 

 

Kaikki ajat luomitarkastukseen on varattu!

Seuraa ilmoitteluamme, sillä järjestämme todennäköisesti seuraavan luomentarkastuspäivän syksyllä 2019!

 

Taulumäen apteekki on mukana tapahtumassa!

 

TARJOUKSET KAIKILLE ASIAKKAILLEMME TAMMIKUUSSA 2019!

Liittymällä Avainasiakkaaksemme nämäkin ostokset kerryttävät vuosittaista kassa-alennukseen oikeuttavaa ostokertymääsi. Kysy lisää Avainasiakkaan eduista apteekissamme!

Apteekkimme on avoinna jouluaattona klo 9-15, joulupäivänä klo 12-17 ja Tapaninpäivänä klo 12-17!

 

 

 

 

 

Huikeita tasarahatarjouksia apteekissamme Avainapteekkien 8-vuotissynttäreiden kunniaksi!

Osallistu samalla Suunto Fitness-kellon arvontaan!

(arvontakuponki saatavilla apteekissamme)

 

 

 

 Tiedätkö, missä menet verenpaineesi, kolesterolisi tai verensokerisi suhteen? Varaa ennakkoon mittausaika ’Testaa terveytesi’- tapahtumaamme perjantaina 20.4.2018 (017 5550300). Samalla voit hyödyntää Sydänviikkomme edullisia tarjouksia!

 

 


Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kuulet ylilääkäri Antti Sandénin ja proviisori Ismo Kiven ajatuksia järkevästä lääkehoidosta:

https://youtu.be/JGVNJc6FnjE

Tervetuloa maksuttomaan ’Mikä on sinulle sopiva lääke’-tilaisuuteen Warkaus-salilla torstaina 22.3.2018 klo 17 alkaen!

Puhujina Varkauden kaupungilta ylilääkäri Antti Sandén ja kotihoidon esimies Reetta Kettunen sekä Taulumäen apteekista proviisori Ismo Kivi!

TERVETULOA!

 

 

Toivotamme kaikille hyvää ja menestyksellistä uutta vuotta 2018!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taulumäen apteekki haluaa lämmöllä kiittää sotaveteraaneja ja lottia sekä maamme historian raskaimpina vuosina kotirintamaa pystyssä pitäneitä.  

APTEEKKIMME ON SULJETTU KESKIVIIKKONA 6.12.2017! Palvelemme jälleen normaalisti torstaina 7.12. klo 9-18. 

Toivotamme kaikille juhlallista Suomen 100-vuotispäivää 6.12.2017! 

 

 

 

 

 

Avainapteekkien Black Week ja ennennäkemättömän edulliset tarjoukset myös Taulumäen apteekissa 20.-26.11.2017!

Ole ripeä, sillä tuotteita on rajallinen määrä!

Osallistu samalla Jopon arvontaan! 

 

 

KAIKKI AJAT LUOMITARKASTUKSEEN OVAT NYT VARATUT!

Järjestämme seuraavan maksuttoman luomitarkastuspäivän keväällä 2018,

seuraa ilmoitteluamme!


Mekin olemme täällä mukana, tule sinäkin!

Varaa pian aika luomitarkastukseen ja terveysmittauksiin,

aikoja jaossa rajoitetusti!

Nyt kaikki naiset kipin kapin liittymään apteekkimme Avainasiakkaiksi, sillä maaliskuu on apteekissamme NAISTEN KUUKAUSI!

Naisia hemmottelevista tarjouksistamme löydät monen luotettavan apteekkikosmetiikka- ja intiimisarjan tuotteita:

Vichy, Aco, Eucerin (loppuunmyynti), 

Sebamed, ISay

Kaikki tuttua ja turvallista, vain apteekista saatavia testattuja tuotteita!

Tule pian penkomaan naisten ihonhoidon tarjouslaarejamme, sillä tuotteita on rajallinen määrä ja parhaat viedään käsistä!

Tervetuloa!

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme

Rauhallista Joulua

ja

Onnellista Uutta Vuotta 2017! 

 

mll-2016

jouluapukaija

Tervetuloa jouluisille torttukahveillemme

KESKIVIIKKONA 7.12.2016!

Kahvipannu on kuumana klo 9-17!

 

 

 

 

 

Tervetuloa tutustumaan suunhoitotuotteisiin ja hyödyntämään tarjouksemme!

suunhoitopaivien_halsteri_210x297mm_hr_001

 

 

 

arkiliikuntasm2610_001

 

Tiedätkö miten korvaamaton on sinun kovalevysi? 

Joka kolmannella suomalaisella on kohonnut verenpaine, mikä on suurin hoidettavissa oleva syy aivoverenkiertohäiriöihin!

reunalintu_cmykSeitsemän kymmenestä aivohalvauksesta johtuu korkeasta verenpaineesta!

TULE JA MITTAUTA VERENPAINEESI ILMAISEKSI APTEEKISSAMME KESKIVIIKKONA 26.10. KLO 9-15!

 

     SYDÄMELLISESTI TERVETULOA!Print

SINUN SYDÄMESI TÄHDEN-ilta Warkaus-salilla torstaina 29.9.2016 klo 17:30-

Tule kuulemaan ja kyselemään sydänasiantuntijalta!

Sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri Juhani Sneck puhuu aiheesta ’Miksi korkeaa kolesterolia kannattaa hoitaa?’ Esityksen jälkeen Juhani vastaa yleisön esittämiin kysymyksiin, joita voi toimittaa myös ennakkoon apteekkiimme tai kotisivujemme palautesivun kautta.

Mikä ihmeen ubikinoni?

Elimistölle välttämättömästä, energiaa antavasta ubikinonista on puhumassa elintarviketieteiden maisteri Katja Saarikoski (Pharma Nord).

Tuupataanko sinutkin liikkeelle?

Varkauden kaupungin liikuntapalvelujen edustajat kertovat TuuLi-hankkeesta (Tuupaten Liikkumaan).

Maksuton Sinun sydämesi tähden- ilta alkaa klo 17:30 kahvitarjoilulla!

Illan päätteeksi yllätysarvontaa!

Laulava apukaija

 

 

Orionin kesäkampanja on meillä taas – osallistu kesäkisaan ja voita pyykkikone!

Ostamalla kaksi Orionin kesätuotetta (tuotteet esillä apteekissamme), saat iloisen väriset pyykkipojat kaupan päälle! Voit voittaa pyykkikoneen osallistumalla kesäkisaan osoitteessa: www.itsehoitoapteekki.fi./kesa2016

 

Tippa täynnä hoitavaa kauneutta- V10-ESITTELYPÄIVÄ 3.5.2016!

Diplomikosmetologi on paikalla apteekissamme TIISTAINA 3.5.2016 klo 11-15 kertomassa jokaisen iholle hyvää tekevästä V10-tuoteperheestä!

TERVETULOA!

 

TERVEYSMITTAUSPÄIVÄ KESKIVIIKKONA 20.4.2016!

Oletko kiinnostunut kolesteroli- tai verenpainearvoistasi? Mietityttääkö verensokeri?

Sydänviikolla järjestämme TERVEYSMITTAUSPÄIVÄN keskiviikkona 20.4.2016  klo 9-17, mittaajat Varkauden Sydänyhdistyksestä.

Varaa aika etukäteen ja kerro samalla minkä testin haluat: kolesteroli (6 €), verensokeri (4 €) tai verenpaine (2 €). Tuotto menee lyhentämättömänä Sydänyhdistykselle.

Lisätietoa ja ajanvaraukset puh (017) 555 0300.

 

 

Huolestuttaako mieltäsi ihollasi oleva luomi? Tule tarkastamaan epäilyttävät luomet!

Varaa aika apteekkimme luomitarkastuspäivään tiistaina 12.4.2016 klo 9-15 (puh 017 5550300). Ole nopea, sillä aikoja on rajallinen määrä!

KAIKKI AJAT  LUOMITARKASTUSPÄIVÄÄMME ON VALITETTAVASTI JO VARATTU!

SEURAA ILMOITTELUAMME – JÄRJESTÄMME SEURAAVAN LUOMITARKASTUSPÄIVÄN SYKSYLLÄ 2016!

Helpotusta kuivaan suuhun – tule ja maista!

Kuiva suu on suhteellisen yleinen vaiva esimerkiksi vanhuksilla, sillä iän myötä syljeneritys vähenee luonnostaan. Toisaalta jotkin lääkkeet saattavat aiheuttaa suun kuivumista. Kuiva suu voi oireilla kipeänä ja aristavana, aiheuttaa pahanhajuista hengitystä tai nielemisvaikeuksia. Kuiva suu voi kasvattaa myös riskiä hampaiden reikyyntimella ja ientulehduksiin. (Teksti: Omega Pharma)

Tule meille maistamaan kuivan suun hoitoon tarkoitettuja Salivin imeskelytabletteja (viikolla 11)! Salivin imeskelytabletit ovat helppoja käyttää ja maistuvat hyvälle, valittavana kolme eri makua (red fruit, peach ja nordic fresh).

Maksuton silmänpaineen mittaus tiistaina 8.3.2016 klo 14:30-16:30!

Glaukooma eli silmänpainetauti on näköhermoa vaurioittava sairaus, joka hoitamattomana voi johtaa merkittävään näön heikkenemiseen. Glaukooman syynä on usein kohonnut silmän sisäinen paine.

MILLOIN SINÄ MITTAUTIT VIIMEKSI SILMÄNPAINEESI?

Silmänpaine mitataan silmän pinnalta eli sarveiskalvolta. Mittaus kestää muutaman sekunnin, ei satu eikä edes tunnu! Tule siis rohkeasti, silmänpaineen mittaaja Varkauden Silmäasemalta on apteekissamme tiistaina 8.3.2016 klo 14:30-16:30. Aikaa ei tarvitse varata, sillä mittaus tapahtuu hyvin nopeasti mitattavien henkilöiden tulojärjestyksessä.

 

Varaslähtö ystävänpäivään: Tervetuloa ystävänpäiväkahveille torstaina 11.2.2016 klo 9-17!

Tarjolla herkullisia muffinseja kuuman kahvin tai teen kera!

YSTÄVÄNPÄIVÄN HUIPPUTARJOUKSET:

Herkälle iholle sopiva Favoran pehmeä puhdistusvaahto KAKSI YHDEN HINNALLA (150 ml/11,35€) 

Favora hoitava käsivoide KAKSI YHDEN HINNALLA (75 ml/8,25 €)

Tarjoukset ovat voimassa 11.-14.2.2016!

 

 

Älä anna virtsankarkailun rajoittaa elämääsi! 

Perjantaina 15.1.2016 KLO 10-14 terveydenhoitaja esittelemässä TENA-virtsankarkailu- ja ihonhoitotuotteita. Tena-tuotteet esittelytarjouksessa -15 % (tarjous voimassa 24.1.2016 asti).

TERVETULOA!

 

Tervetuloa jouluisille torttukahveille  perjantaina 11.12.2015 klo 9-17!

 Tunnistatko sinä diabeteksen ensioireet?

Vietämme apteekin omaa diabetesviikkoa 16. marraskuuta alkavalla viikolla. Tule sinäkin silloin hakemaan lisätietoa diabeteksesta ja sen hoidosta sekä tekemään oma diabeteksen riskitesti. 

Varkauden Jalkaterapian jalkaterapeutti on paikalla apteekilla maanantaina 16.11. klo 10-13 testaamassa mm. diabeetikon jalkojen suojatuntoa!

Keskiviikkona 18.11. voit maksutta mittauttaa meillä verensokerisi klo 9-15!

Molemmat palvelut ovat maksuttomia, mutta niihin on varattava aika etukäteen!

Suunhoitopäivä ma 2.11.2015

Suunhoidon ammattilaiset paikalla klo 9-14!

Tervetuloa tutustumaan suunhoitotuotteisiin ja hyödyntämään tarjouksiamme!

Esittelyssä: Salutem-, Emmelle-, BioXtra-, GUM- ja UltraDex-tuotteet

 

Maailman sydänpäivä 29.9.2015 

TERVETULOA SYDÄMELLE HYVÄÄ TEKEVILLE OSTOKSILLE! 

TARJOUKSESSA KOKO VIIKON AJAN (28.9.-4.10.):  

* Apteq-verenpainemittari 74 € (norm. 87,35 €)

* Betavivo 15 annospussia 13,20 € (norm. 15,55 €)

* Minisun Vahva monivitamiini 120 tabl. 17,50 € (norm. 20,60 €)

* Multivita Omegalive Strong 100 kaps. 19 € (norm. 22,35 €)

*Bio-Qinon Q 10 Gold 100 mg 60 kaps. 41 € (norm. 48,30 €)

 

Maailman Alzheimer-päivä ma 21.9.2015!

Esittelyssä Beko Forte B12-vitamiini, muistisi tueksi! Tuote-esittelijä apteekissamme klo 9-15.

Tervetuloa!

Huolestuttaako mieltäsi ihollasi oleva luomi? Tule tarkastamaan epäilyttävät luomet!

Varaa aika apteekkimme luomitarkastuspäivään maanantaina 21.9. klo 9-15 (puh 017 5550300). Ole nopea, sillä aikoja on rajallinen määrä!

KAIKKI AJAT  LUOMITARKASTUSPÄIVÄÄMME ON VALITETTAVASTI JO VARATTU!

SEURAA ILMOITTELUAMME – JÄRJESTÄMME SEURAAVAN LUOMITARKASTUSPÄIVÄN KEVÄÄLLÄ 2016!

 

Lääkekasvatuskoulu lapsille Vekara-Varkaus-viikolla!

Lääke ei ole lelu ja on tärkeää, että lapsikin ymmärtää sen. Leikin varjolla opetamme lapsille, miksi lääkkeet pitää säilyttää lääkekaapissa ja miksi mummin tai ukin lääkkeisiin ei saa koskea. Ja jos pipi tai tauti iskee, on lapsenkin hyvä tietää, miksi se pahanmakuinenkin lääke on kuitenkin tärkeä ottaa.

Ilmoita lapsesi leikkimieliseen lääkekasvatuskouluumme!

4-6-vuotiaat keskiviikkona 10.6.2015 klo 10 ja 13

7-9-vuotiaat torstaina 11.6.2015 klo 10 ja 13

Enintään 10 lasta/ryhmä!

 

Huolestuttaako mieltäsi ihollasi oleva luomi? Tule tarkastamaan epäilyttävät luomet!

Varaa aika apteekkimme luomitarkastuspäivään keskiviikkona 22.4.2015 klo 9-15 (puh 017 5550300). Ole nopea, sillä aikoja on rajallinen määrä.

KAIKKI AJAT TÄMÄN KEVÄÄN LUOMITARKASTUSPÄIVÄÄN ON VALITETTAVASTI JO VARATTU!

JÄRJESTÄMME SEURAAVAN LUOMITARKASTUSPÄIVÄN SYKSYLLÄ 2015!

Savon Sampo messuarvonta suoritettu!

Savon Sampo messuilla apteekkimme osastolla kävi monta sataa ihmistä arvuuttelemassa pilleripurkin sisällön määrää – ja ihmettelemässä samalla miten paljon lääkejätettä kotitalouksissa syntyy. Tärkeä sanomamme oli, että lääkejäte on tuotava aina apteekkiin, sitä ei saa laittaa viemäriin tai sekajätteeseen.

Kahden viikon aikana kotitalouksien palauttamien pillerien, tablettien ja kapselien määrä messuilla esillä olleessa purkissa oli yhteensä 10256 kpl. Lupasimme arpoa palkinnot 20 lähimmäksi arvanneelle. Lopulliseksi palkintojen saajien määrä nousi kuitenkin 34 henkilöön, sillä niin moni oli arvannut pillereiden määräksi pyöreän luvun 10000 kpl.

Voittajien nimet ovat nähtävillä Taulumäen apteekin ovessa. Voittajille on ilmoitettu myös henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille kisaan osallistuneille!

 

Terveysmittauspäivä apteekilla torstaina 16.4.2015 klo 9-17

Oletko kiinnostunut kolesteroli- tai verenpainearvoistasi? Mietityttääkö verensokeri?

Sydänviikolla järjestämme TERVEYSMITTAUSPÄIVÄN torstaina 16.4.2015. Varkauden Sydänyhdistyksen mittaajat  ovat paikalla koko päivän klo 9-17. Varaa aika etukäteen ja kerro samalla minkä testin haluat: kolesteroli (6 €), verensokeri (4 €) tai verenpaine (2 €). Lisätietoa ja ajanvaraukset puh (017) 555 0300.

Olemme mukana Savon Sampo messuilla 11.-12.4.2015 Varkauden Liikuntatalolla!

Messuesittelyssä apteekkimme uudet palvelut: lääkityksen tarkistuspalvelu ja lääkkeenoton muistutuspalvelu. MESSUILLA KÄVIJÖILLE PALVELUT ERIKOISHINTAAN (voimassa 30.4.2015 asti). Kysy lisää messuilla ja apteekistamme!

Savon Sampo messuilla aikuisille leikkimielinen arvauskilpailu apteekkiin tulevien lääkejätteiden määristä! Osallistumalla voit voittaa hyviä tuotepalkintoja!

Lapsille on Savon Sampo messuilla osastollamme ruletti, jota pyörittämällä lapsi saa mukaan jonkun pikkuyllätyksen (max. 200 lasta/messupäivä).

Onko sinulla lääkityshuolia? Oletko epävarma lääkkeiden yhteensopivuudesta tai ottoajankohdista? Epäiletkö lääkehaittoja? Unohdatko helposti ottaa lääkkeesi säännöllisesti?

Lääkehoidon päivä-logo

LÄÄKITYKSEN TARKISTUSPALVELUSSA selvitämme kokonaislääkityksesi ja tarkastamme epätarkoituksenmukaiset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet. Lisäksi varmistamme lääkkeittesi oikeat ottoajankohdat ja soveltuvuuden erityisesti iäkkäille henkilöille.

LÄÄKKEENOTON MUISTUTUSPALVELU on erinomainen apu helpottamaan lääkkeiden säännöllistä käyttöä ohjeiden mukaan. Tämä on lääkehoidon onnistumisen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Palveluun sisältyy helppokäyttöinen lääkemuistuttaja, joka ohjelmoidaan apteekissa muistuttamaan valolla ja äänellä aina kun on aika ottaa lääkeannos. Lääkemuistuttajassa on vain yksi nappi, jota painamalla annoksen otto kuitataan, jolloin laitteen rekisteröimät  kuittaustietoja voidaan hyödyntää lääkehoidon seurannassa ja suunnittelussa.

Molemmat palvelut ovat maksullisia.

KYSY MEILTÄ NYT PALVELUJEN ERIKOISTARJOUSTA (voimassa 31.3.2015 asti)!

 

Varaslähtö ystävänpäivään: tervetuloa ystävänpäiväkahveille torstaina 12.2.2015 klo 9-17!Palvelun Helmi-logo

Tarjolla herkullisia muffinseja kuuman kahvin tai teen kera!

Ystävänpäivän huipputarjouksena herkälle iholle sopiva Favoran pehmeä puhdistusvaahto KAKSI YHDEN HINNALLA (150 ml/11,35€).

Tule tutustumaan myös muihin ystävänpäivätarjouksiimme, jotka ovat voimassa 12.-14.2.2015!

Apteekin uudistettujen kotisivujen palautekyselyn voittajat on arvottu!

Kyselimme käyttäjiltä kommentteja uusituista Taulumäen apteekin kotisivuista. Saamamme palaute oli erittäin myönteistä ja arvokasta meille, nöyrä kiitos siitä!

Kaikkien kyselyyn osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin tuotepalkintoja. Arvonnan onnekkaille voittajille on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille!

Taulumäen apteekille Palvelun Helmi 2014- tunnustuspalkinto!

Palvelun Helmi-logoWarkauden Nuorkauppakamari ry ja Navitas Kehitys Oy:n matkailuyksikkö järjestivät syksyn aikana perinteisen Palvelun Helmet 2014 kampanjan, jossa etsittiin kaupungin parasta palveluhenkilöä sekä talousalueen parasta palveluyritystä. 166 ehdotetun yrityksen joukosta Taulumäen apteekki äänestettiin voittajaksi!

Lämmin kiitos kaikille meitä äänestäneille! Tästä on hyvä jatkaa työtä asiakkaan parhaaksi!

Taulumäen apteekin nettisivut ovat uudistuneet!

85-juhlavuotemme kunniaksi olemme uudistaneet  nettisivumme täysin. Täältä löydät paljon tietoa tuotteista, palveluistamme  sekä ajankohtaisia terveyteen liittyviä uutisia. Uutuutena löydät uutisarkistostamme myös äänitetyt Terveysvinkkimme.

Tutustu kotisivujemme sisältöön ja anna meille palautetta, jotta voimme kehittää niitä jatkossakin! ’Palaute’-sivulta löydät lomakkeen, jonka avulla voit lähettää meille postia!

Kaikkien 15.1.2015 mennessä palautteen ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja!

Perinteiset joulukahvit apteekilla!

Toivotamme kaikki asiakkaamme tervetulleiksi jouluisille torttukahveille perjantaina 12.12.2014. Kahvipannu on kuumana klo 9-17! Tervetuloa!

Taulumäen apteekki palkittiin osaamisen kehittämisestä

Taulumäen apteekille on myönnetty Oppiva työyhteisö 2014 -palkinto. Valintaraadin mukaan Taulumäen apteekissa osataan järjestelmällisesti sekä kehittää, että jakaa osaamista. Apteekkilaisilla on korkea työmotivaatio, joka on saavutettu avoimella keskustelulla ja selkeillä vastuualueilla, joita on mahdollisuus kehittää.  Apteekki on myös osoittautunut aktiiviseksi terveysalan toimijaksi paikkakunnallaan.

Taulumäen apteekin koulutusproviisori Ismo Kivi pitää tärkeänä jatkuvaa kouluttautumista ja osaamisen jakamista erityisesti työyhteisön motivaation ja hyvinvoinnin kannalta. Tämä lisää ehdottomasti myös asiakkaan saaman palvelun tasoa.

Tiedottaminen on yksi tärkeä asia. Sitä jaetaan apteekin sisäisillä ilmoitustauluilla sekä työyhteisön säännöllisissä koulutuksissa ja kokouksissa. Apteekin intranetin ”onnistumisten viestiketjuun” jokainen työntekijä kirjaa ainakin yhden onnistumisen joka viikko.

– Onnistumiset ovat positiivisia tilanteita asiakaspalvelussa, työkavereiden kesken tai sidosryhmien kanssa, jotka työntekijä haluaa jakaa muille. Jokainen oppii aivan varmasti uutta lukiessaan toisten onnistumisia!

Kivi kehuu apteekkari Helena Toivakkaa osaamisen kehittämisen mahdollistajaksi.

– Apteekkarimme on sytyttänyt meihin jokaiseen sisäisen motivaation ja halun kehittyä. Se mahdollistaa hedelmällisen oppimisen ilmapiirin.

Oppiva työyhteisö -palkinnon myöntää Suomen messusäätiö ja palkinnon jakaa Farmasian oppimiskeskus. Valintaraati koostuu farmasian alan ammattilehtien päätoimittajista ja Farmasian oppimiskeskuksen asiantuntijoista. Tunnustuspalkinto jaettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2013.