Avainasiakkuus

Apteekkimme kuuluu yksityisten apteekkien muodostamaan Avainapteekit-ketjuun. Avainapteekkina tarjoamme kanta-asiakkaillemme, Avainasiakkaille, tuntuvia keskittämisetuja. Lue lisää Avainapteekeista täältä.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen asiakasrekisterin tietosuojaseloste: Tietosuojaseloste

Avainasiakkuuden edut

Ostohyvitys

Avainasiakkaan kaikki ilman reseptiä ostettavat tuotteet kerryttävät ostohyvitysalennusta sovitun taulukon mukaan. Saat kertymäsi mukaisen alennuksen suoraan kassalla Avainasiakaskortilla kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Ostohyvitysalennuksen saat vain omassa Avainapteekissa asioidessasi.

Alennusta palveluista

Monet apteekkimme tarjoamista palveluista ovat Avainasiakkaillemme edullisempia kuin muille.

Avainapteekit – oma Avainasiakaslehtesi!

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä Avainapteekit-asiakaslehdessämme on ajantasaisia ja asiantuntevia artikkeleita opastamassa sinua monissa terveyteen liittyvissä asioissa. Avainapteekit-lehden sivuilta löydät myös kuukausittain vaihtuvat Avainasiakastarjouksemme tunnetuista terveyden ja hyvinvoinnin tuotteista.

Lääketurvallisuuden paraneminen

Avainasiakkaana kaikki ostotietosi tallentuvat asiakasrekisteriimme, mikä parantaa merkittävästi lääkehoitosi turvallisuutta.

Koulutettu, asiantunteva henkilökuntamme varmistaa aina lääkkeittesi yhteensopivuuden ja huomioi asiakasrekisteriisi ilmoittamasi lääkeaine- ja muut mahdolliset allergiat.

Vuosikertymän seuranta

Liittymällä Avainasiakkaaksi sinun on mahdollista seurata reseptilääkkeittesi omavastuuosuuden vuosikertymän kehittymistä.